Nieuwe generatie Track & Trace

Spotmaster levert een nieuwe generatie management-tools voor buitendienst-managers die ‘in control’ willen zijn. Die de volledige verantwoordelijkheid voor hun afdeling kunnen nemen omdat ze hun mensen en opdrachten feilloos kunnen sturen. De basis hiervoor zijn de overzichtelijke managementrapportages die Spotmaster online en realtime ter beschikking stelt. Omdat Spotmaster modulair opgebouwd is, bepalen klanten zelf welke informatie in de rapportages verwerkt is.

Werking

U kunt door Spotmaster een Track & Trace systeem in het door u in gebruik zijnde voertuig laten plaatsen, dat zorg draagt voor een automatische rittenregistratie. Dit Track & Trace systeem bestaat uit een unit in het voertuig, voorzien van een interne batterij, een GPS-antenne en een SIM-kaart, die de ritgegevens verstuurt. Dit wordt ontvangen door een applicatie die draait op een server bij Spotmaster en die deze gegevens verwerkt.

Zakelijk / privé

Indien uw unit in de auto beschikt over een zakelijk/privéschakelaar (wordt standaard meegeleverd), dan kunt u de gegevens van privéritten afschermen zodat deze niet zichtbaar zijn in de rapportage. Dit kunt u doen door de schakelaar te bedienen, waarbij het lampje aangaat als de schakelaar op privé wordt gezet. Zolang het lampje brandt betreft het dus privéritten. U bent zelf verantwoordelijk voor het goed bedienen van de schakelaar op uw Track & Trace unit. Van privéritten ziet de werkgever alleen datum, tijdstip en verreden kilometers.

Track & Trace voertuiginformatie

Track & Trace managementinformatie

Spotmaster ontwikkelt webbased tools voor organisaties met 1 tot 100.000 mobiele medewerkers. Het belangrijkste criterium waaraan alle tools van Spotmaster voldoen, is dat ze het management realtime informeren en tegelijkertijd de mobiele medewerker in staat stellen om volledig op de klant te focussen. Hiermee stelt Spotmaster met haar Track & Trace oplossingen professionele organisaties in de gelegenheid een efficiënte, klantgerichte buitendienst op te zetten die hun marktpositie zichtbaar en merkbaar verbetert. Spotmaster is uitgegroeid tot één van de marktleiders in Nederland op het gebied van voertuigvolgsystemen. In tegenstelling tot haar concurrenten is de basis van Spotmaster niet te vinden in de hardware van de Track & Trace oplossing.

De basis van Spotmaster zit in haar eigen softwareapplicatie die geschikt is voor ieder bedrijf met een buitendienst. Deze buitendienst kan tussen de 1 en 100.000 personen en/of voertuigen omvatten. Spotmaster bestaat sinds 2005 en heeft haar eigen webapplicatie zelf gebouwd, zelf in beheer en verwerkt de in praktijk opgedane ervaringen ook zelf direct in de applicatie. Wij beseffen dat het verschaffen van realtime managementinformatie heel ingewikkeld is. Denk maar eens aan serverbeheer, kaartenbeheer, netwerken die uitvallen, parkeergarages zonder GSM en GPS, boten, installatiefouten, sabotage enz. We hebben dus ook echt voor heel veel problemen zelf de oplossingen bedacht.