Spotmaster Business Intelligence Platform

Voor veel bedrijven neemt de hoeveelheid gestructureerde en ongestructureerde data met de dag toe. Om vanuit deze enorme hoeveelheden data het overzicht te behouden wordt Business Intelligence steeds belangrijker. Het proces van deze hoeveelheden data omzetten in informatie, dat vervolgens moet leiden tot kennis en het aanzetten tot adequate actie, heeft als doel voordeel te creëren en bedrijven slimmer te kunnen laten werken.

Met ons, in eigen huis ontwikkelde, Spotmaster Business Intelligence Platform is het mogelijk om complete bedrijfsprocessen te automatiseren, van digitale werkbon tot koppelingen met ERP systemen. Zo vergaar je als organisatie een helder inzicht in al je handelsactiviteiten en bespaar je ook nog eens tijd en kosten.

Spotmaster consultants

Wilt u ook het gemak ervaren van ons Business Intelligence Platform? Laat het ons weten en één van onze Business consultants komt graag bij u langs om u volledig te informeren over de mogelijkheden.

Na een inventarisatie van uw werkprocessen en wensen door één van onze consultants wordt er een eerste opzet gemaakt door onze programmeurs. U ontvangt een terugkoppeling tijdens een vervolgafspraak. Daarna gaan onze programmeurs met het maatwerk aan de slag. Na uitvoerig testen wordt het platform binnen een korte tijd opgeleverd.