Precies weten wanneer de klant geleverd krijgt. Inzicht in uw buitendienst. Scheiding van zakelijk ten opzichte van privékilometers. Locatiebepaling van uw kostbare goederen. Er zijn veel redenen om Track & Trace binnen uw organisatie te gebruiken. Met Spotmaster is het mogelijk om zonder investering uw wagenpark of materialen te voozien van Track & Trace. Hierdoor heeft u toegang tot al uw logistieke informatie en dat voor een laag en vast bedrag per maand, geïnstalleerd en gebruiksklaar.

ALL-IN PRIJS
inclusief hardware, installatie, service, dataverbruik en onsite garantie

Duidelijkheid, transparantie en eenvoud. Dit geldt niet alleen voor de Track & Trace producten van Spotmaster maar ook voor de dienstverlening van Spotmaster. Alles wordt voor u geregeld. Van inbouw van de hardware tot uw garantie tot maximaal 72 maanden voor een zeer aantrekkelijke prijs en geen investering. U heeft toegang tot al uw logistieke informatie voor een vast bedrag en dat zonder bijkomende kosten. U weet bij Spotmaster direct waar u aan toe bent gedurende de hele contractsperiode.

GEEN ROAMINGKOSTEN
bij dataverbruik binnen de EU

Voor iedere nieuwe overeenkomst is niet alleen het nationale dataverkeer inbegrepen in het all-in maandbedrag, maar ook het internationale dataverbruik binnen de EU. Dat houdt in dat er geen roamingkosten meer worden gerekend indien uw voertuig zich binnen de EU bevindt. Voor € 3,- per maand extra zijn uw voertuigen real-time te volgen, waar dan ook ter wereld!

Spotmaster worldwide

HARDWARE ONAFHANKELIJK
uitlezen op smartphone, tablet en PC

Met een internetaansluiting en toegang tot onze applicatie weet u direct waar uw mobiele medewerkers zich bevinden. Ook voertuigen of werkmaterialen zijn zo te volgen. Alle gegevens zijn real-time te bekijken ongeacht met welk device u werkt; tablet (iPad), smartphone, computer of laptop, Waar u wilt en wanneer u wilt. U logt in op de website van Spotmaster en u heeft direct toegang tot alle informatie. Helder en duidelijk.

MAATWERK
de oplossing voor uw specifieke situatie

De kracht van Spotmaster zit in onze flexibiliteit. We leveren geen standaardproduct, maar onze dienstverlening wordt afgestemd op de wensen van de klant. Door middel van op maat geprogrammeerde rapportages is het mogelijk om op een snelle manier, op ieder tijdstip te beschikken over de juiste managementinformatie. Eén van de unieke aspecten van onze web-applicatie is dat deze met ieder willekeurig ERP-systeem te koppelen is, mits deze een import- en exportfunctie heeft. Hierdoor kan de data uit de Spotmaster-applicatie snel en effectief worden verwerkt ten behoeve van bijvoorbeeld verloning, facturatie en managementinformatie.

PRO-ACTIEVE SERVICE
professionele installatie

Spotmaster beschikt over een eigen Service afdeling met een innovatief servicemanagement. Spotmaster monitort de correcte werking van iedere licentie continue. Ons systeem zal een aantal zaken pro-actief signaleren en aan u melden. Bijvoorbeeld wanneer er binnen een bepaalde periode meer data wordt verbruikt dan normaal. Als de unit in een rijdende auto niet binnen een bepaalde tijd de gegevens zendt, kan er automatisch contact worden gezocht met de klant. Op diens verzoek kan vervolgens de monteur worden gestuurd, die volgens onze applicatie het dichtsbij is.

Spotmaster service engineers

VRIJBLIJVEND PROBEREN
afspraken maken voor installatie

Het is mogelijk om Track & Trace twee weken gratis en zonder verplichtingen te testen. Vraag hier uw offerte aan! Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een afspraak. De Track & Trace kan binnen enkele werkdagen gratis ingebouwd worden door onze ervaren service engineers en dat binnen de gehele Benelux.