Spotmaster beschikt over een eigen Service afdeling die inbouwwerkzaamheden kunnen verrichten in de gehele Benelux. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen wij zeer flexibel omgaan met de wensen van onze klanten en resellers. Zo kunnen we indien gewenst ook in de avond- of weekenduren inbouwen als daarom wordt gevraagd.

Inbouw, installatie en/of configuratie

Onze service engineers zijn woonachtig door heel Nederland waardoor we snel en adequaat kunnen reageren op inbouwopdrachten. Door ons innovatieve servicemanagement zijn we daarnaast in staat om zelfs grote inbouwopdrachten op één dag te verrichten. Voor één van onze opdrachtgevers hebben we in het verleden 120 units op één dag ingebouwd en werkend opgeleverd.

Doordat de eigen Service Engineers regelmatig worden getraind en de inbouwwerkzaamheden volgens een voorgeschreven schema worden verricht borgen we de kwaliteit van de werking van het systeem.

Pro-actieve service

We stellen hoge eisen aan de eigen medewerkers en aan onze resellers. Een eigen technische dienst is daarom een vereiste. Een verkeerde inbouw zorgt direct voor veel negatieve energie. Er moet adequaat kunnen worden ingesprongen om problemen bij onze klanten op te lossen. Spotmaster, of haar reseller heeft een eigen servicedienst die zich kenmerkt door;

Gegarandeerde kwaliteit:Wij weten wat we doen en zijn niet benauwd om daar consequenties aan te verbinden.
Innovatie:Onze servicedienst is online bereikbaar en is in staat om op afstand de meeste problemen op te lossen. Daarnaast wordt vooral veel aandacht besteed aan maatwerk voor iedere gebruiker.
Flexibiliteit:Door een efficiënte organisatie zijn we in staat om op locatie tot maximaal 250 units per etmaal in te bouwen.

 

Spotmaster monitort de correcte werking van iedere licentie continue. Dit houdt in dat als de unit in een rijdende auto niet binnen een bepaalde tijd de gegevens zendt, er automatisch contact wordt gezocht met de klant. Op diens verzoek kan vervolgens de monteur worden gestuurd, die volgens onze applicatie het dichtstbij is.