Spotmaster Lease

Spotmaster Lease voertuigvolgsysteem

 

GEEN INVESTERING

Precies weten wanneer de klant geleverd krijgt. Inzicht in uw buitendienst. Scheiding van zakelijk ten opzichte van privékilometers. Er zijn veel redenen om Track & Trace binnen uw organisatie te gebruiken.

Met Spotmaster is het nu mogelijk om zonder investering toch uw wagenpark te voorzien van Track & Trace. Hierdoor heeft u toegang tot al uw logistieke informatie en dat voor een laag en vast bedrag per maand. Vanaf € 16,95 per maand geïnstalleerd en gebruiksklaar.

Inclusief hardware, installatie, service, dataverbruik en 3 jaar on-site garantie

Duidelijkheid, transparantie en eenvoud. Dit geldt niet alleen voor de Track & Trace producten van Spotmaster maar ook voor de dienstverlening van Spotmaster. Alles wordt voor u geregeld. Van inbouw tot 3 jaar garantie voor een vast bedrag per maand en geen investering. U weet direct waar u aan toe bent.

 

Vrijblijvend proberen

Het is mogelijk om de Track & Trace twee weken gratis en zonder verplichtingen te testen. Via de button onderaan deze pagina kunt u direct uw aanvraag doen. Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een afspraak. De Track & Trace kan binnen enkele werkdagen ingebouwd worden door de ervaren service engineers van Spotmaster.

Uitlezen op smartphone, tablet en pc

Alle gegevens zijn realtime te bekijken met uw tablet/iPad, smartphone, computer of laptop. Waar u wilt en wanneer u wilt. U logt in op de website van Spotmaster en u heeft direct toegang tot alle informatie. Helder en duidelijk.

 

Professionele installatie

Spotmaster monitort de correcte werking van iedere licentie continue. Dit houdt in dat als de unit in een rijdende auto niet binnen een bepaalde tijd de gegevens zendt, er automatisch contact wordt gezocht met de klant. Op diens verzoek kan vervolgens de monteur worden gestuurd, die volgens onze applicatie het dichtstbij is.