Spotmaster geeft je een podium.
Start hier je carrière in de IT!

Spotmaster geeft je een podium.

Start hier je carrière in de IT!

We zoeken jou!

Ben jij een enthousiaste en gedreven programmeur met (afgeronde) IT achtergrond? Heb jij een basiskennis van een of meerdere van de volgende talen: HTML, CSS, Javascript, Jquery, C-Sharp, C++ of Swift. Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw carrière

Je begint bij Spotmaster met een interne opleiding tot Software Engineer. Een ervaren Spotmaster IT-specialist verzorgt jouw training waardoor jij alle kennis van de zelfontwikkelde scripttaal van Spotmaster vergaard.

In jouw rol als Software Engineer werk je in teamverband aan grote projecten of alleen aan een uitdagende app. Maar ook al werk je alleen aan een project, je kunt altijd terugvallen op steun van ons team met IT specialisten.

Je werkt vanuit huis en op kantoor. Je kunt terecht op kantoor maar werk je ook graag vanuit huis, is dat geen enkel probleem. Daarnaast biedt Spotmaster jou de kans om je verder te ontwikkelen. Met onze loopbaanbegeleiding maken we samen met jou een uitgestippelde carrière in je eigen tempo.

Tim (19 jaar):

“Ik kwam binnen als stagiair ‘Applicatie en media ontwikkelaar’. Spotmaster gaf mij de kans om door te groeien. Hierdoor heb ik mezelf in sneltreinvaart ontwikkeld. Inmiddels werk ik part-time voor Spotmaster als software engineer naast mijn huidige studie”.

“Binnen 10 jaar doorgegroeid van junior programmeur naar IT director!”

Kurt (29 jaar)

Je krijgt van ons

 • Een geweldig salaris
 • Bonusregeling
 • Doorgroeimogelijkheden / loopbaanbegeleiding in de vorm van een uitgestippelde carrière in je eigen tempo
 • Een fijne groep collega’s
 • De mogelijkheid om thuis te werken

Covid-19 maatregelen

Tijdens de Covid-19 pandemie werkt iedereen zoveel mogelijk thuis. De schaarse momenten dat sommige medewerkers wel op kantoor zijn houdt iedereen zich aan de maatregelen die op kantoor getroffen zijn om besmettingen te voorkomen.

Wanneer de Covid-19 pandemie voorbij is, behoort een goede balans in thuiswerken en aanwezigheid op kantoor tot de mogelijkheden.

Start je IT carriere bij Spotmaster

Over Spotmaster

Met meer dan 1.500 opdrachtgevers is Spotmaster een gerenommeerde speler in IT oplossingen van apps tot complexe automatiseringsprojecten. Kwaliteit staat dan ook hoog in het vaandel bij Spotmaster. Daarom zijn wij al meer dan 3 jaar ISO 9001 en ISO 27001 gecertificeerd.

Zo ontwikkelt Spotmaster haar eigen framework. Hierdoor is een lowcode scripttaal mogelijk die in overzichtelijke codeblocks wordt geschreven, waardoor er minder kans op fouten ontstaat. Deze zijn opgebouwd uit losse widgets en daardoor zijn de apps schaalbaar.

Spotmaster is een bedrijf waar een duidelijke cultuur heerst van zelfstandig werken, betrouwbaarheid en afspraak = afspraak. Een passie voor informatie technologie  is een must om binnen zo’n dynamisch bedrijf als Spotmaster te kunnen werken.

Wat zeggen je nieuwe collega’s?

Sebas (29 jaar):

“Wat Spotmaster voor mij uniek maakt is de afwisseling en vrijheid. Dat je de richting van je ontwikkeling helemaal zelf bepaalt maakt het plaatje compleet.”

Wouter (40 jaar):

“Vanaf het begin ben ik er al bij. Trots dat ik heb kunnen bijdragen tot wat Spotmaster vandaag is en dat ik mag mee bepalen welke richting we opgaan.”

Kevin (29 jaar):

“5 jaar geleden begonnen bij Spotmaster met weinig ervaring. Inmiddels ondersteun ik bij het schrijven van het framework aan de client-side. Door onze wekelijkse ontwikkelingsdag ben ik enorm gegroeid en er valt nog genoeg te leren.”

Spreekt jou dit aan en wil jij ook een carrière in de IT?

Heb jij:

 • Ervaring met programmeren in javascript, visual basic of een vergelijkbare scripttaal
 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • Passie voor innovatie

Secundaire Arbeidsvoorwaarden

 • Bonusregeling
 • Pensioen
 • Eigen MacBook van de zaak

Solliciteer vandaag nog via het formulier.

  Selecteer en upload je C.V. (doc, docx, pdf)