Spotmaster introduceert de GRATIS Overstapservice!

Spotmaster Summer Sale
 
Wanneer u nog een lopend contract van maximaal 6 maanden heeft kunt u nu direct gratis overstappen* op Spotmaster Track & Trace. Tot aan de einddatum van uw bestaande contract betaalt u niets bij Spotmaster, zodat u geen dubbele kosten heeft.
 
Spotmaster verovert de markt in Nederland met een kwalitatief sterk en flexibel Track & Trace systeem dat ze op basis van een vast all-in maandtarief aan de markt aanbiedt. Om bedrijven de mogelijkheid te geven om van onze diensten gebruik te maken, ondanks dat ze nog bestaande contracten hebben, introduceert Spotmaster de gratis overstapservice.
 

Geen investering!

Met Spotmaster is het nu mogelijk om zonder investering toch uw wagenpark te voorzien van Track & Trace. Het belangrijkste criterium waaraan alle tools van Spotmaster voldoen, is dat ze het management realtime informeren en tegelijkertijd de mobiele medewerker in staat stellen om volledig op de klant te focussen. Hiermee stelt het Track & Trace systeem van Spotmaster professionele organisaties in de gelegenheid een efficiënte, klantgerichte buitendienst op te zetten die hun marktpositie zichtbaar en merkbaar verbetert.
 
U heeft toegang tot al uw logistieke informatie voor een laag en vast bedrag per maand. Vanaf € 16,95 per maand geïnstalleerd en gebruiksklaar. Inclusief hardware, installatie, service, dataverbruik en 3 jaar on-site garantie.
 

2 weken GRATIS testen

Het is mogelijk om Spotmaster Track & Trace twee weken gratis en zonder verplichtingen te testen. Klik op de button hieronder om direct uw aanvraag te doen. Binnen 24 uur wordt er contact met u opgenomen voor een afspraak. De Track & Trace kan binnen enkele werkdagen ingebouwd worden door de ervaren service engineers van Spotmaster.

 

spotmaster-overstapservice

De Spotmaster overstapservice:

  • GRATIS overstappen met een lopend contract van maximaal 6 maanden
  • U betaalt geen dubbele contractkosten
  • Vanaf € 16,95 per maand inclusief hardware, installatie, service, dataverbruik en on-site garantie
  • 2 weken GRATIS en zonder verplichtingen te testen
  • Binnen 24 uur wordt er contact opgenomen voor een afspraak
  • Wordt binnen enkele dagen ingebouwd door de ervaren service engineers van Spotmaster waarbij uw huidige
    hardware deskundig wordt uitgebouwd
  • Spotmaster stelt de opzegbrief voor de huidige verbintenis met uw Track & Trace leverancier op, zodat u die slechts hoeft te ondertekenen en versturen.

 
* De Spotmaster overstapactie is geldig tot 1 januari 2014.

 

Meer Nieuws