Inbouw

Track & Trace inbouwen

 

Yellowspot 1 op een wagon
Aangezien de Yellowspot 1 niet hoeft te worden aangesloten op een voedingsbron, wordt veelal volstaan met een montage door middel van bijvoorbeeld schroeven. In voorkomende gevallen kan dit geschieden door de klant zelf, of door de Service afdeling van Spotmaster. De Yellowspot 5 dient wel altijd te worden aangesloten op de voeding van de machine.

Spotmaster beschikt over een eigen Service afdeling die inbouwwerkzaamheden kunnen verrichten in de gehele Benelux. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van derden en kunnen wij zeer flexibel omgaan met de wensen van onze klanten en resellers. Zo kunnen we indien gewenst ook in de avond- of weekenduren inbouwen als daarom wordt gevraagd.

Onze service engineers zijn woonachtig door heel Nederland waardoor we snel en adequaat kunnen reageren op inbouwopdrachten. Door ons innovatieve servicemanagement zijn we daarnaast in staat om zelfs grote inbouwopdrachten op één dag te verrichten. Voor één van onze opdrachtgevers hebben we in het verleden 120 units op één dag ingebouwd en werkend opgeleverd.

Doordat de eigen Service Engineers regelmatig worden getraind en de inbouwwerkzaamheden volgens een voorgeschreven schema worden verricht borgen we de kwaliteit van de werking van het systeem.